ALUAT

O reteta veche, folosita de multe generatii, sta la baza aluatului nostru. Acesta este lasat sa dospeasca la rece timp de 60 ore. Astfel, in final avem un aluat usor de digerat, cu un gust intens.

SOS DE ROSII

La baza retetelor noastre sta sosul facut din rosiile San Marzano. Preferatele multor chefi din intreaga lume, acestea sunt culese si presate in plin sezon de vara pentru a pastra aroma proaspata si culoarea perfecta. Sosul nostru de rosii nu contine acid citric sau conservanti.

MOZZARELLA

Pentru a simti cu adevarat gustul Mozzarella di bufala Campania iti recomandam sa incerci reteta noastra de pizza Bufalina. Aceasta mozzarella este una bogata in vitamine cu un nivel scazut de lactoza si colesterol. Pentru restul retetelor noastre folosim mozzarella fior di latte, produsa 100% din lapte proaspat de vaca.

INGREDIENTE

Toate ingredientele retelor noastre sunt atent alese de la furnzori de incredere. Respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. Combinarea lor ramane in datoria noastra. Magia vine din interiorul cuptorului.

Our Pizza

O reteta clasica de pizza napoletana gata sa intre in cuptor.

Dupa 90 de secunde

Proaspat iesita din cuptor.